Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Nyírbátor sajátos hangulatú történelmi, kulturális kisváros, ahol a közelmúltban jelentős, konferencia turizmust és vállalati és családi rendezvényeket, továbbképzéseket segítő kapacitások jöttek létre. A rendezvényhelyszínek mindegyike a szükséges technikai felszereltséggel rendelkezik. (hangosítás, projektor, flipchart tábla stb.)

A város számos más, a rendezvényekhez kapcsolható, a szabadidő hasznos eltöltését biztosító szolgáltatást kínál, így például a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, a fedeles lovarda használatát, a múzeum, a felújított középkori templomok látogatását.

Báthori Várkastély

4300 Nyírbátor, Vár u. 1.

Patinás, a középkorban épült, Báthori-család Ebédlőpalota ideális rendezvény helyszín. Az épület a Várostörténeti sétány egyik végpontja, kiváló parkolási lehetőséggel, mindent igényt kielégítő tanácskozást segítő technikai felszereltséggel. Az épületben panoptikum is működik, mely a Báthori családot, fontos történelmi pillanatokat jelenít meg. A pincében található étterem kiváló felszereltségü konyhája az épületen belüli étkezést is lehetővé teszi.

Az épület tetőterének befogadó képessége maximum 100 fő, az étteremé maximum 60 fő.

További információ és ajánlatkérés:

Balogh Karina

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Telefon: +36 42 254 105
Mobil: +36 70 682 5480

Inkubátorház

4300. Nyírbátor Pipai park u. 20.

A városban, de különösen az ipari parkban több, jelentős feldolgozóipari kapacitás jött létre. Az inkubátorházban található konferenciaterem a vállalkozások rendezvényszervezési, továbbképzési, oktatási igényeit hivatott szolgálni.

A konferenciaterem befogadó képessége 70 fő.

További információ ás ajánlatkérés:

Nagy Gábor
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Mobil: 06 70 373 5215

 

Látogató Központ

4300. Nyírbátor, Fürdő u. 1. sz.

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett található a 2014-ben megépült Látogató Központ.

Befogadóképessége 60 fő. Vállalati és családi rendezvények, oktatások, konferenciák lebonyolítása alkalmas. Közvetlen szomszédságában találhatóak a Sárkány Apartmanok és a fedeles lovarda is, melyek szolgáltatásai maradandó élményeket biztosítanak a rendezvények résztvevőinek. Étkezés természetesen ezen a helyszínen is megoldható.

További információ és ajánlatkérés:

Horváth Ágnes
Mobil: 06 70 338 5456
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kulturális Központ

4300. Nyírbátor, Szabadság tér 8-9. sz.

A Kulturális Központ Nyírbátor főterén, a Szabadság téren található. A korszerű épület 2006-ban Bán Ferenc YBL és Kossuth-díjas építész tervei alapján épült, az akkori legkorszerűbb technológiával.

600 főt befogadó, mobilis színháztermével nagyszabású színházi előadásokra, kiváló minőségű mozifilm vetítésekre bálok rendezésére alkalmas. A Kulturális Központ ezen kívül komoly- és könnyűzenei koncertek, városi ünnepségek, különböző témájú kiállítások, fesztiválok, szakmai konferenciák, megyei, regionális és országos találkozók és egyéb szórakoztató programok közösségi színtere is. Különböző alapterületű termei megfelelő választékot adnak plenáris és szekció ülések lebonyolítására is.

Közvetlen közelében nagy kapacitású gépkocsi parkolók találhatók, melyek kényelmessé teszik a helyszín megközelítését.

További információ és ajánlatkérés:

Drigán Andrea

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06 42 510 076

Mobil: 06 70 337 6877


Kulturális Központ - Színházterem

Alkalmas konferenciák, előadások, rendezvények lebonyolítására. 528 m² 400 fő befogadására alkalmas, mely 600 főre bővíthető.

 

Kulturális Központ – Színházterem – Aula

Vállalati rendezvények helyszínének kiváló. 736 m² ültetéses rendezvény esetén befogadóképessége 330 fő.


Kulturális Központ – Aula

Vállalati rendezvények helyszínének kiváló. (208 m²) Befogadóképessége állófogadás estén 200 fő, míg ültetéses rendezvény esetén 130 fő.


Kulturális Központ – Táncterem

Tanfolyamok, fogadások, vállalati és családi rendezvények lebonyolítására alkalmas. (146 m²) Befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 140 fő, míg ültetéses elrendezés esetén 80 fő.


Kulturális Központ - 119. sz. terem

Előadások, tanfolyamok megtartásának kiváló helyszín.

Alapterülete 85 m². Befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 80 fő, míg ültetéses elrendezés esetén 60 fő.


Kulturális Központ - 115. sz. terem

Előadások, tanfolyamok megtartásának kiváló helyszín.

Alapterülete 50 m². Befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 35 fő, míg ültetéses elrendezés esetén 25 fő.