Finnszaunánk átépült

Finnszaunánk átépült

TISZTELT VENDÉGEINK!

Átalakított szaunáink használata:
Az elmúlt évek helytelen szauna használati gyakorlata miatt a következő intézkedéseket bevezetéséről gondoskodtunk. A szaunáink hőmérsékletét az egészséges tartományban tartjuk. Ez eddigi magas hőfokra vendégeink túlnyomó többsége panaszkodott, hiszen az ajánlott 3x15 perces terminust egyszerűen nem tudták kibírni.
Mások zavarását (hangoskodás, italozás, étkezés) megtiltjuk. Sajnos néhány csoportnál előfordult a nem megfelelő, kulturálatlan viselkedés. Másokat kizártak a szolgáltatás igénybevételi lehetőségéből, nem engedték be a szaunába, a szauna térben söröztek, étkeztek, gyakran már illuminált állapotban érkeztek fürdőnkbe.
A használathoz szükséges szaunakendő meglétét, használatát ellenőrizzük. Ez fontos higiénés szempont, hiszen szaunázás közben az izzadsággal lemosódó hámréteggel együtt baktériumok, vírusok is elhagyják a testfelületet.
A használat előtti zuhanyozást és a merülőmedence igénybevételét megelőző zuhanyozást megköveteljük.
A változó minőségű, vendégeink egy részének allergiát okozó (szem, nyálkahártya) illatanyagok, beleértve minden felöntő anyagot (víz, tea, stb.) használata a jövőben tilos. Öntöttek itt már mindent, sört, pálinkát, tusfürdőt, töménytelen mennyiségű vizet, ami tönkretette a szauna kályhák elektromos fűtőbetéteit, ezzel jelentős gazdasági kárt okozva.
A szaunákat automata adagolókkal láttuk el. Ha Ön ezekkel a szabályokkal nem ért egyet, ne használja a Sárkányfürdő wellness részlegét.